Την κινητή φωτογραφική έκθεση «Μεθ’ορμής ακαθέκτου» φιλοξενεί ο Ν.Α.Ο.Κ στο Καρλόβασι

09:56 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για οκτώ ημέρες από τις 9 ως τις 16 Ιουλίου παρουσιάζεται η κινητή φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Μεθ’ορμής ακαθέκτου», στην αίθουσα του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρλοβάσου, στο Καρλόβασι. Η έκθεση που αναφέρεται στη δράση του Πολεμικού Ναυτικού, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα με στόχο να «ταξιδέψει» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν απευθύνεται σε «ειδικούς» αλλά σε όποιον έχει διάθεση και ενδιαφέρον να έρθει σε μια πρώτη

επαφή με την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού. Το φωτογραφικό υλικό της έκθεσης υποστηρίζεται από επιλεγμένα αυθεντικά κειμήλια των μόνιμων συλλογών του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος και video παραγωγής της Υπηρεσίας Ναυτικού με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα στην έκθεση παρουσιάζονται συνοπτικά αλλά και περιεκτικά, τα κυριότερα σημεία της ένδοξης και συναρπαστικής ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού από το 1821 μέχρι το 1945, μέσα από την πλούσια εικονογραφική απεικόνιση των πρωταγωνιστών, των πλοίων και των ναυτικών επιχειρήσεων, που καθόρισαν την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελλάδος γενικότερα.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα