Τιμούν τη μνήμη του Κώστα Κουβίδη

07:48 17/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με απόφαση του Δήμου Μαλεβιζίου και με αφορμή την 6η συνεχόμενη μουσική συνάντηση στην πανσέληνο του Αυγούστου, στον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, το όνομα του μουσικού, Κώστα Κουβίδη, θα δοθεί σε οδό του οικισμού που ξεκινάει από τον Αρχαιολογικό χώρο, με την τελετή ονοματοδοσίας να πραγματοποιείται σήμερα στις 8.30 το βράδυ.

Αύριο το βράδυ, τη νύχτα της πανσελήνου του Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά βραδιά Jazz με τίτλο: «Jazz από τη Γη στη Σελήνη» με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει

στις 9 μ.μ. και στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο, συντροφιά με εκλεκτούς μουσικούς, το κοινό θα απολαύσει ένα ιδιαίτερο και ασφαλές ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.
Και η φετινή συναυλία, είναι αφιερωμένη στον ντράμερ, Κώστα Κουβίδη, και σ’ όλα τα θύματα των τροχαίων εγκλημάτων.
Σ’ αυτό το μοναχικό ταξίδι των θυμάτων και των οικογενειών τους η μουσική είναι ίσως η μόνη που μπορεί να αποδώσει σεβασμό και να μιλήσει στις καρδιές και στις ψυχές των ανθρώπων.
Στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε δυστυχώς για ακόμα μια φορά στη χώρα μας είχαμε αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που χάθηκαν από τροχαία.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αύξηση αυτή στην Κρήτη με το σύγχρονο Μινώταυρο να κατασπαράζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και κάποιους ιδιαίτερα ταλαντούχους νέους μουσικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα