Τηλε-ημερίδα για το “Γέφυρα” από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

12:02 24/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιεί ενημερωτική τηλε-ημερίδα για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση, ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Αντικείμενο της τηλε-ημερίδας είναι το ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας εννέα μηνών.

Δεδομένης

της υφιστάμενης δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας που έχει προκαλέσει η παγκόσμια πανδημία της Covid-19, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα από στην ιστοσελίδα:

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην τηλε-ημερίδα, παρακαλείται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι 90 ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε, εκ των προτέρων,  να υποβάλετε το ερώτημά σας προς τον κ. Κουρμούση, μπορείτε να το στείλετε στο e-mail του Επιμελητηρίου στη διεύθυνση [email protected] .

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα