Θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μυτιλήνης-Σε καραντίνα και ο Περιφερειάρχης

00:55 9/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, πριν από λίγη ώρα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Θετική στον κορονοϊό είναι και σύζυγος του κ. Χατζηγιάννη ενώ ζήτησε από όλους που ήρθαν σε επαφή μαζί του να βρίσκονται σε εγρήγορση και

επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους.

Σε καραντίνα μπήκε και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος είχε συνάντηση σήμερα το πρωί συνάντηση με τον κ. Χατζηγιάννη, ενώ αύριο θα κλείσει το κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για απολύμανση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηγιάννης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: “Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό. Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατή Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα. Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.”

The post Θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μυτιλήνης-Σε καραντίνα και ο Περιφερειάρχης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα