Θερμοπύλες: Συγκέντρωση αντιφασιστών λόγω εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής

14:29 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβριου 17:00 στο χώρο φιλοξενίας των Θερμοπυλών. Πολύ κοντά στο χώρο έχει ανακοινώσει εκδήλωση η Χρυσή Αυγή.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας, «καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την φιέστα μίσους που διοργανώνουν τα υπόδικα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, το Σάββατο 9

Σεπτέμβρη στις Θερμοπύλες».

Συνεχίζοντας τονίζει πως:«Μόνο οι μαζικοί συλλογικοί αγώνες στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και στις γειτονιές μπορούν να αντιπαλέψουν πραγματικά τη φασιστική απειλή. Με μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια σε κάθε δημόσια εμφάνιση των φασιστών. Με αντιφασιστική δράση και ενημέρωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς και σπουδών. Να τσακίσουμε το φασισμό να ανατρέψουμε το σύστημά τους.
Καλούμε την κοινωνία της Φθιώτιδας, σωματεία, οργανώσεις, δημοτικές παρατάξεις, να καταδικάσουν την συγκέντρωση αυτή, και να αντιδράσουν απέναντι στους νεοναζί».

To πλήρες κείμενο της Πρωτοβουλίας έχει αναρτηθεί στο facebook, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή εξελίσσεται ακριβώς το ίδιο σκηνικό, με τη Χ.Α. να καλεί σε συγκέντρωση πολύ κοντά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Σχετική είδηση: Λαμία: Αντιφασιστική εκδήλωση στο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων

Keywords
Τυχαία Θέματα