Θα ξεχάσουν τα προβλήματα ύδρευσης στην Ιεράπετρα

19:22 25/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Προχωρούν τα έργα για την ενίσχυση του υδραγωγείου Ιεράπετρας, με την αντικατάσταση του προβληματικού τμήματος του αγωγού από το Μύρτος ως και την περιοχή Σωπάτες, προϋπολογισμού 3,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δήμαρχος, Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενημερώθηκε για την πορεία του έργου, αλλά και για τις λεπτομέρειες της μελέτης της δεύτερης φάσης, η οποία έχει ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει την αντικατάσταση του αγωγού από την περιοχή της Σαρακίνας έως και το Μύρτος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Μετά από μία μεγάλη σειρά προσπαθειών κατορθώσαμε πλέον να παρακολουθούμε την υλοποίηση του μεγαλύτερου

έργου ύδρευσης του Δήμου. Το έργο αυτό εξασφαλίζει για πρώτη φορά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων νερού ύδρευσης και λύνει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης της Ιεράπετρας.

Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του έργου να καταλήγουν 1000 κυβικά νερού κάθε ώρα, από τις πηγές της Σαρακίνας στο υδραγωγείο του Περιστερά, ποσότητα που υπερκαλύπτει τις απαιτούμενες ανάγκες και λύνει μια για πάντα τα χρόνια προβλήματα ύδρευσης που ταλανίζουν την πόλη και τους οικισμούς».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα