Τέμπη, στροφές Πλαταμώνα και Αγίων Θεοδώρων στη Γλύφα τα επίφοβα κομμάτια της εθνικής

18:01 10/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε τρία σημεία επικεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για να κρατήσει ανοιχτή την εθνική οδό από τις Ράχες Μαλιακού μέχρι το Κλειδί Ημαθίας, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, η εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας Ειρήνη Ζαβρίδου.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου, αλλά ο δρόμος είναι ανοικτός και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Μέχρι στιγμής, όπως ανέφερε η κ. Ζαβρίδου έχουν

ριχτεί στο οδόστρωμα πάνω από 1.000 τόνοι αλατιού και οι ρίψεις θα συνεχιστούν προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο αυτοκινητόδρομος.

Η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων έχει απαγορευτεί από την Αστυνομία, ενώ όπως εξήγησε η κ. Ζαβρίδου, τρία είναι τα σημεία που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς. Τα Τέμπη, οι στροφές στον Πλαταμώνα και οι στροφές στους Αγίους Θεοδώρους στο ύψος της Γλύφας. Στα σημεία αυτά η εταιρεία επικεντρώνει περισσότερο το ενδιαφέρον της, αφού είναι και τα πιο δύσκολα στην περιοχή ευθύνης της.
Επί ποδός κατά μήκος του δικτύου βρίσκονται 30 μηχανήματα με 120 άτομα προσωπικό, τα οποία συνδράμουν το έργο αποχιονισμού της εθνικής οδού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου υπάρχει και σε σημεία σταθμευμένα οχήματα οδικής βοήθειας για οδηγούς που θα χρειαστούν τυχόν συνδρομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα