Τατούλης: το 2019 το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων

12:35 13/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εντός των επόμενων ημερών το έργο θα υπογραφεί και πριν το τέλος του 2019 θα έχει αποδοθεί πλήρως λειτουργικό στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφορικά με το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, σε συνέντευξή τύπου που παραχώρησε χθες.

Ειδική αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε έργα υποδομών στη Μεσσηνία. Ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος –

Μεθώνη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης εντός των προσεχών ημερών λαμβάνει την περιβαλλοντική του αδειοδότηση, ώστε αμέσως μετά να ενταχθεί ε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να υλοποιηθεί. Σε ότι αφορά το δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ότι στο προσεχές μέλλον θα γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσής του και χαρακτήρισε τραγικό λάθος την εξαίρεσή του από την Ολυμπία Οδό. Ο μεγάλος οδικός άξονας Σουληνάρι – Κορρυφάσιο ολοκληρώνεται στην πρώτη του φάση και η δεύτερη φάση του θα ενταχθεί στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εντάξει στο πρόγραμμά της το πιο δύσκολο κομμάτι του δρόμου Μεσσήνη – Αρχαία Μεσσήνη και την ολοκλήρωση του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

The post Τατούλης: το 2019 το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα