Τασούλας: Η συμφωνία με την ΠΓΔΜ αποτελειώνει πολιτικά με δραματικό τρόπο την κυβέρνηση (audio)

13:51 18/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη συμφωνία αυτή, την υπέγραψε όχι η ελληνική κυβέρνηση, αλλά το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η ελληνική κυβέρνηση στηρίζεται σε δύο κόμματα και το κόμμα του κ. Καμμένου, υποκριτικά βέβαια, αν και παράγει νομικά αποτέλεσμα, δεν συμφωνεί με τη συμφωνία αν και συμφωνεί να μείνει στην κυβέρνηση.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την Ευαγγελία Μπαλτατζή προσθέτοντας ότι «έχουμε λοιπόν

μια τεράστια αδυναμία πολιτική, ηθική που φθάνει στα όρια της νομικής αδυναμίας της συμφωνίας και ότι είναι συμφωνία που πάσχει από πλευράς νομικής νομιμοποίησης και αυτό αποδείχθηκε πλήρως στη διάρκεια της συζήτησης». «Με την πρόταση δυσπιστίας η ΝΔ ανέδειξε ότι δυστυχώς αυτή η συμφωνία συγκροτεί μια τεράστια εθνική υποχώρηση, η οποία αντί να λύσει τα θέματα που ομολογουμένως έρχονται από τα βάθη της ιστορίας, και άρα δεν φταίει γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως το έλυσε με τρόπο που φουντώνει τα προβλήματα αντί να τα διορθώσει, ούτε αξιοποίησε την απόλυτη βιασύνη και επιθυμία της άλλης πλευράς να κλείσει το θέμα» επεσήμανε ο κ. Τασούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα