Η Apple υπέγραψε συμφωνία με την Όπρα Γουίνφρι

13:36 18/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Apple υπέγραψε πρόσφατα πολυετή συμφωνία με την Όπρα Γουίνφρι ύψους ενός δις δολαρίων με σκοπό τη δημιουργία νέων πρωτότυπων προγραμμάτων. Η τεχνολογική εταιρεία δεν διευκρίνισε το ρόλο που θα έπαιζε η Γουίνφρι σε αυτά τα προγράμματα. «Μαζί, η Γουίνφρι και η Apple θα δημιουργήσουν πρωτότυπα προγράμματα

που θα αναδείξουν την ασύγκριτη δυνατότητά της να συνδεθεί με ακροατήρια σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η Apple.

Σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter, πρόκειται για την παραγωγή ταινιών, εφαρμογών, βιβλίων και άλλων περιεχομένων που θα είναι διαθέσιμα μέσω της Apple. Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η συμφωνία δεν καλύπτει τα podcasts για τα οποία η Γουίνφρι έχει τη δική της πλατφόρμα. Η Γουίνφρι που είναι και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών, αναμένεται να εμφανιστεί στην οθόνη σε κάποιο από τα νέα αυτά προγράμματα. Η εταιρία παραγωγής Harpo Films της Γουίνφρι θα έχει όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που θα παραχθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Apple.

ΠΗΓΕΣ: TheVerge, TheHollywoodReporter

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα