Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την οδική ασφάλεια

10:19 7/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, έγιναν χθες βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο, τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με τίτλο: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο επιτελάρχης της ΕΛΑΣ,

Μιχάλης Καραμαλάκης, και πλήθος αξιωματικών της Αστυνομίας, έδωσαν το παρόν, μαζί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, στην εκδήλωση που επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα οδικής ασφάλειας, μέσα από τα εκθέματα των παιδιών.
Ο κ. Τόσκας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έκανε αναφορά στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επισημαίνοντας πως κινείται σε σωστή κατεύθυνση και πως με την εφαρμογή του μπορούν να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο επιχειρηματίας, Γιάννης Λεμπιδάκης, συναντήθηκε με τον κ. Τόσκα και το επιτελείο της ΕΛΑΣ, και τους εξέφρασε για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες του για την επιτυχία της αστυνομίας στην απελευθέρωση του γιου του και τη σύλληψη των απαγωγέων του.
Όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη ρωτήθηκε για το θέμα της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να περάσει αυτό που περάσαμε εμείς».
Ο κ. Λεμπιδάκης υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από την αστυνομία για το πού βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση, οι οποίες ως γνωστός συνεχίζονται παρά τις συλλήψεις και προφυλακίσεις 7 ατόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα