Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι και αυτό το καλοκαίρι στην ΕΡΤ

18:20 24/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ΕΡΤ το καλοκαίρι παρουσίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητικού Προγράμματος της ΕΡΤ.

Ο διευθυντής Αθλητικής

Ενημέρωσης Ιωσήφ Νικολάου τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι και αυτό το καλοκαίρι στην ΕΡΤ, με 920 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος απ’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και το σύνολο των αγώνων ποδοσφαίρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί απ’ τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στη Γαλλία».

Υπογράμμισε τη σημαντικότατη μείωση κόστους για την ΕΡΤ σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. «Τα έσοδα θα υπερσκελίσουν τα έξοδα όσον αφορά το Euro 2016, αλλά ειδικώς στην περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων η προβολή των αγώνων αποτελεί υποχρέωση οποιασδήποτε δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον κόσμο, πόσο μάλλον της ελληνικής» σημείωσε ο κ. Νικολάου, ενώ παράλληλα παρουσίασε και τις υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις (Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, Diamond League Στίβου και Formula 1 που επίσης θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων.

Πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων Ιουνίου

Πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων Ιουλίου

Πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων Ολυμπιακών Αγώνων

The post Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι και αυτό το καλοκαίρι στην ΕΡΤ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα