Σύσκεψη της Ν.Δ. για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

08:22 12/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, οργανώνει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ibis Central, στην οδό Κορωναίου 26, στο Ηράκλειο. Θα τεθούν οι προτάσεις των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων που θα συμμετέχουν, ενώ θα παρουσιαστούν και οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στο

πλαίσιο της ημερίδα χθες η ΝΟΔΕ Ηράκλειου της Ν.Δ. έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Βαγγέλης Καρκανάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Παπαδάκης, ο συντονιστής Τομέων της ΝΟΔΕ, Γιώργος Λυρώνης, ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου, Χάρης Λυδάκης και ο αντιπρόεδρος της Οργάνωσης, Βασίλης Βαρούχας.
Παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΝΔ στα ζητήματα Υγείας, με έμφαση στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Φροντίδα, ενώ μεγάλο μέρος αφιερώθηκε στη συνέχιση ουσιαστικών δράσεων, σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες Υγείας αλλά και την τοπική Κοινωνία, μέσω των οποίων η ΝΟΔΕ Ηρακλείου συμμετέχει στην διαμόρφωση των προτάσεων και του κυβερνητικού προγράμματος του Κόμματος. Στόχος όπως τονίστηκε «η δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας, που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα εξασφαλίζει ισότιμη και καθολική πρόσβαση σε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας».
«Η πρωτοβάθμια περίθαλψη, απαιτεί την δημιουργία ενός συστήματος, με εξασφαλισμένη διαχρονική βιωσιμότητα και όχι βασισμένο σε ένα ευκαιριακού και επικοινωνιακού τύπου θνησιγενή σχεδιασμό, που επιχειρεί η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Καρκανάκης. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Γιώργου Λυρώνη, Χάρη Λυδάκη και Βαγγέλη Παπαδάκη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα