Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία

08:12 12/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία, Ιάκωβου Εμμανουήλ, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε ρέμα στην περιοχή της Ροδιάς, τον Ιανουάριο του 2017.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 4 άτομα, ο 34χρονος συνέταιρος του θύματος μαζί με τη 31χρονη σύντροφό του, ένας 25χρονος και ένας 24χρονος από την Αθήνα.
Ο 39χρονος δολοφονήθηκε στην περιοχή του Σκαφιδαρά, όπου είχε ραντεβού με τους δράστες. Δέχτηκε στοχευμένα χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ μοιραίο

ήταν εκείνο που δέχτηκε στο πίσω μέρος της κεφαλής το οποίο προκάλεσε κάταγμα του αυχένα του. Στην συνέχεια έβαλαν το πτώμα στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος και το ξεφορτώθηκαν στο ρέμα, όπου βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό.
Τον άτυχο επιχειρηματία που είχε εγκατασταθεί στο Ηράκλειο για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του, αναζητούσαν επί μέρες οι αστυνομικές αρχές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο 34χρονο συνέταιρός του, έπαιζε θέατρο απέναντι σε όλους, και επιδίωξε να στρέψει τις έρευνες προς άλλη κατεύθυνση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα