Σύσκεψη σήμερα με Νοτοπούλου και Αυτοδιοικητικούς στην Κομοτηνή

09:12 5/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη στις 10 το πρωΐ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με τους Αυτοδιοικητικούς φορείς της Ροδόπης, θα έχει η υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου.
Στη σύσκεψη θα τεθούν θέματα καθημερινότητας, αναπτυξιακά, σε συνδυασμό και με τον Πρωτογενή Τομέα, βάσει των αξόνων της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, που είχαν τεθεί πέρυσι στο ομώνυμο συνέδριο.
Η κ. Νοτοπούλου

στις 12:00 θα μεταβεί στην ορεινή Οργάνη, όπου θα συναντηθεί με δασκάλους του Δημόσιου Σχολείου και θα επιθεωρήσει έργα συντήρησης των Σχολείων, που πραγματοποίησε η 21η Τεθωρακιμένη Ταξιαρχία.
Την κ. Νοτοπούλου θα συνοδεύει ο Ταξίαρχος της 21ης ΤΘΤ, Καμπουρίδης Λάζαρος.

Κ.Νοτοπούλου: «Μπραντ το Τσίπουρο του Ιάσμου»

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Νοτοπούλου βρέθηκε χθες στη 2η Γιορτή Τσίπουρου, όπου εξήρε την προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο οποίος, μέσα από τον Πολιτισμό αναδεικνύει τα Τοπικά Προϊόντα και να δίνει ώθηση στις τοπικές καλλιέργειες της αμπέλου, για την παραγωγή Οίνου και Τσίπουρου με νέο Μπραντ όνομα.

Η κ. Νοτοπούλου άνοιξε χθες τις εργασίες της ημερίδας για την άμπελο, που διεξήχθη στο νέο Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους για αρωγή στις προσπάθειές τους, ως προς την πιστοποίηση, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της Εξωστρέφειας, καθώς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αλλάζει σελίδα και θα πρωταγωνιστήσει σε θέματα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Βορείου Ελλάδας.
Έθεσε και το στόχο για τον Ίασμο, να καταστεί ως Αγροτουριστικός προορισμός!

Η κ. Νοτοπούλου ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ιάσμου, όπου εντυπωσιάστηκε από τα πλούσια εκθέματα και στη συνέχεια μίλησε με παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση προϊόντων, στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Τσίπουρου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα