Σύσκεψη αγροτών της Πελοποννήσου στη Μεσσήνη παρουσία Μπούτα

11:53 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημαρχείου Μεσσήνης, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα (πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και πρ.βουλευτή ΚΚΕ).

Η ανακοίνωση-πρόσκληση της Ομοσπονδίας σημειώνει: «Καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετέχουν

ενεργά στην σύσκεψη της ΟΑΣΠΠ, για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν. Είναι μονόδρομος, να δυναμώσει ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ, την Ε.Ε., το ΔΝΤ, που οδηγεί στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια, ξεκληρίζοντας εκατοντάδες μικρομεσαίους παραγωγούς. Ενάντια στους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας για να αυγατίζουν τα κέρδη τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα