«ΣΥΡΙΖΑ και καπηλευτές της παράταξης οι στρατηγικοί μας αντίπαλοι» τόνισαν στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. από το Βόλο

00:07 19/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όσους προσπαθούν να καπηλευτούν την παράταξης τους, κατονόμασε ως στρατηγικούς αντιπάλους του Κινήματος Αλλαγής, η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια, κ. Εύα Καϊλή, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το Βόλο μαζί με τον βουλευτή, κ. Γιάννη Κουτσούκο και την υποψήφια ευρωβουλευτή κ. Άσπα Γοσπονδίνη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας για την

πολιτική επικαιρότητα και για τις πραγματικές προοδευτικές λύσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ο κόσμος μπορεί να δει τη συκοφαντία της κυβέρνησης που λέει πως είναι προοδευτική, αλλά συνεργάζεται με την άκρα δεξιά. Αυτές οι ευρωεκλογές μπορούν να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια μας. Η παράταξη έχει μάθει τα στελέχη που ήταν τυχοδιώκτες να τα κρατάει μακριά της» τόνισε η κ. Καϊλή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Βόλου και πρόσθεσε πως αυτές οι εκλογές θα δείξουν ποια είναι τα στελέχη που έχουν έργο πραγματικό και αγάπη για την πατρίδα τους.

Ερωτηθείσα δε, σχετικά με το ποσοστό που πιστεύει ότι θα συγκεντρώσει το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές, η κ. Καϊλή εκτίμησε ότι θα είναι περίπου 10%.

Από την πλευρά της, η υποψήφια ευρωβουλευτής, κ. Άσπα Γοσπονδίνη μίλησε για την ανάγκη απομόνωσης της άκρας δεξιάς στην Ευρώπη, ενώ αναφερόμενη στους νέους που φεύγουν από την χώρα και στους πτυχιούχους που αμείβονται με αναξιοπρεπείς μισθούς, δήλωσε πως το Κίνημα Αλλαγής στοχεύει στην αξιοποίηση του τρίτπυχου παιδεία, έρευνα και καινοτομία, ώστε να αντιστραφεί το brain drain.

Τέλος, ο κ. Κουτσούκος χαρακτήρισε ψευδεπίγραφη την προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως σε όλες τις συγκεντρώσεις του Κινήματος Αλλαγής υπάρχει μαζικότητα και αυτό είναι μια απάντηση στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να κρυφτεί πίσω από επίορκους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα