Συνεργασία με τους φωτογράφους για την προβολή της πόλης

09:56 15/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη διαδικασία απόκτησης υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής, προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, δίνοντας την δυνατότητα σε επαγγελματίες φωτογράφους, να συμμετάσχουν καταθέτοντας την προσωπική δουλειά τους.

Σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, με τους φωτογράφους της πόλης και μέλη της επιτροπής τουρισμού, έκανε γνωστό ότι ήδη ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαμόρφωσης του πρωτογενούς υλικού, που θα χρησιμοποιηθεί στα θεματικά έντυπα, αλλά και στην έκδοση φωτογραφικού λευκώματος.
Ωστόσο, όπως διαπιστώνεται το υπάρχον φωτογραφικό και

ψηφιακό υλικό, θα πρέπει να επικαιροποιηθεί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί τόσο στην τουριστική ιστοσελίδα του δήμου, όσο και για τις ανάγκες των κοινωνικών δικτύων.
Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει νέα πρόσκληση σ’ όλο το δυναμικό που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, ώστε με βάση τις δυνατότητες που προσφέρονται από την υφιστάμενη νομοθεσία, να καταστεί εφικτή η καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου.
Σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οι φωτογράφοι του δήμου, αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα αντικείμενα που θα επιλέξουν ν’ ασχοληθούν.

The post Συνεργασία με τους φωτογράφους για την προβολή της πόλης appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα