Πού εθεάθη η 13χρονη που αναζητείται-Έκκληση Αστυνομίας(pic)

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία όσον αφορά στην εξαφάνιση 13χρονης από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Αστυνομίας έφτασε χθες αρχικά η πληροφορία ότι η 13χρονη βρισκόταν σε περιοχή κοντά στον Αστρομερίτη. Ακολούθως, δεύτερη πληροφόρηση ήθελε την 13χρονη Πλαμένα Μπότρους να βρισκέται στην Αγία Νάπα.

Πάντως, η ανήλικη συνεχίζει να ελλείπει, με την αγωνία της οικογένειάς της να μεγαλώνει.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα 22χρονου από την επαρχία Λευκωσίας, επικοινώνησε γύρω στη 1:00 τα

ξημερώματα της Τετάρτης (14/3), ενημερώνοντας ότι ο γιος της βρίσκεται με τη 13χρονη ελλείπουσα Πλαμένα Μπότρους.

Η μητέρα του 22χρονου σημείωσε ότι και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους και ότι θα επιστρέψουν στο σπίτι με λεωφορείο.

Σε καταγγελία για απαγωγή της 13χρονης κόρης του από 22χρονο, προχώρησε ο πατέρας της ανήλικης.

Ο ίδιος ο πατέρας, σε επικοινωνία του με το SigmaLive, ανέφερε ότι νωρίς το μεσημέρι προχώρησε στη σχετική καταγγελία στον τοπικό αστυνομικό σταθμό.

Η Αστυνομία, σε ανακοίνωση, ανάφερε ότι καταζητεί τον Γιάννη Χριστοδούλου, 22 χρόνων από το Μάμμαρι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής ανήλικης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 στην επαρχία Λευκωσίας.

Καταζητείται γι' απαγωγή της 13χρονης πλέον ο 22χρονος

Ο Χριστοδούλου περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ. περίπου, με πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά. Έχει ως χαρακτηριστικά, τατουάζ στο σχήμα κλειδιού του σολ δίπλα από το δεξί μάτι και τριαντάφυλλο στον λαιμό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140 ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα