Συνεχίζονται τα «Χαλκίδεια 2017»

12:49 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης τα «Χαλκίδεια 2017», οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αμπελοκηπιώτη αγωνιστή Γιάννη Χαλκίδη, που δολοφονήθηκε το 1967 από τη χούντα.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» στην Αριστοτέλειο βιβλιοθήκη των Αμπελοκήπων. Η έκθεση θα λειτουργήσει ως την Κυριακή 10/09, με ώρες λειτουργίας 7 με 9 το απόγευμα.
Απόψε, στις 8 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με

μουσικό πρόγραμμα και ομιλία από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων. Την ίδια ώρα, στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη, θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικών διακρίσεων, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί χορωδιακό και χορευτικό πρόγραμμα από το Σύλλογο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης και τμήμα της Νεανικής Εστίας του ναού.
Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Ειρήνης Λώλου και των Δημήτρη Καρατζόβαλη, Ηλία Σάλσα και Κωνσταντίνου Γεωργά.

Keywords
Τυχαία Θέματα