Συνεχίζονται οι δωρεές στο νοσοκομείο της Σάμου από φορείς και ιδιώτες

15:03 9/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις ευχαριστίες της προς την   Βορείου Αιγαίου και  τους δημάρχους της Σάμου, εξεφρασε  με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου για την προσφορά ειδών ατομικής προστασίας αλλά και για την έκτακτη χρηματοδότηση από την περιφέρεια.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας

Σάμου για την προσφορά ειδών ατομικής προστασίας που μας διατέθηκαν, καθώς και την από μέρους τους πρόθεση να δοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως έκτακτη επιχορήγηση για ποσό 50.000,00 ευρώ.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Ανατολικής Σάμου που συνδράμει καθημερινά με τα συνεργεία του στην καθαριότητα και τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του νοσοκομείου μας, καθώς και στην αγορά ειδών ατομικής προστασίας για το χειρουργείο μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο δήμους του νησιού μας για τη συμβολή τους για την εθελοντική αιμοδοσία που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε σε όλο το νησί σε χώρους που μας έχουν παραχωρηθεί από τους δήμους και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών» .

Ακομη Υγειονομικό υλικό θα προσφέρει στο Νοσοκομείο Σάμου η Ένωση Μικρασιατών Σάμου, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματός .

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τη διοίκηση του νοσοκομείου του νησιού μας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, προκειμένου να παρέχουν σε όλους μας τις ιατρικές υπηρεσίες ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες για τον τόπο μας, λόγω της επιδημία SARS-COV-2.

Παρακαλούμε όπως αποδεχθείτε τη  δωρεά μας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας», αναφέρει η Ένωση Μικρασιατών Σάμου σε ανακοίνωσή της.

The post Συνεχίζονται οι δωρεές στο νοσοκομείο της Σάμου από φορείς και ιδιώτες appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα