Συνάντηση στην Κρήτη φοιτητών του Εράσμους

08:43 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο, με τη στήριξης της Περιφέρειας, η συνάντηση του δικτύου φοιτητών Εράσμους, που είναι ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό τη στήριξη και την προώθηση της κινητικότητας των φοιτητών.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο ταξίδι γεμάτο δραστηριότητες, κατά το οποίο θα δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές του εξωτερικού, να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την παράδοση της Κρήτης.
Στο

πλαίσιο ενημέρωσης και προετοιμασίας της επίσκεψης εκατοντάδων νέων φοιτητών στο νησί μας τον ερχόμενο Μάιο, οι τοπικοί συντονιστές ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη για την επερχόμενη δράση. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούν το νησί περισσότεροι από 650 φοιτητές Εράσμους απ’ όλη την Ευρώπη. Μάλιστα προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση στο Ηράκλειο.
Ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε ότι το Εράσμους είναι από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούνται και στη χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες φοιτητές να ανταλλάξουν εκπαιδευτικές εμπειρίες στην Ευρώπη. Παράλληλα τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν μπορεί να είναι απούσα από ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός, που θα προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα