Συνάντηση σωματείων του ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη

21:03 31/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.

Η συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων στίβου της Πελοποννήσου, έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, παρουσία του Δημάρχου της πόλης, κ. Δημήτρη Παυλή.

Την ενημέρωση για τις κεντρικές αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ, γνωστοποίησε στα σωματεία ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ,

κ. Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος και ήταν ο βασικός εισηγητής-ομιλητής.

Τοποθέτηση έκανε και ο δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος και υποσχέθηκε συνεργασία, στήριξη και βελτίωση όλων των χώρων του ΔΑΚ Τρίπολης.

Μαζί με τον κ. Σεβαστή, στην Τρίπολη, βρέθηκαν και εκπρόσωποι του δ.σ. του ΣΕΓΑΣ (Μπόλας, Αργειτάκη, Παχατουρίδου), όπως επίσης και τεχνικοί σύμβουλοι και ανάπτυξης.

« Και ο κλασικός αθλητισμός υπέστη σοβαρές περικοπές λόγω της δημοσιονομικής προσαρμογής. Ωστόσο, οι νέοι έρχονται στο στίβο και έχουμε νέα σωματεία και νέα δελτία αθλητών. Έχουμε επιτυχίες στο εξωτερικό και αισιοδοξούμε για συνέχεια. Φυσικά, έχουμε και προβλήματα. Θέλουμε λύσεις στο νομικό πλαίσιο που είναι παρωχημένο, θέλουμε παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές, θέλουμε ώθηση στον σχολικό αθλητισμό, θέλουμε προτάσεις και συνεργασία απ’ την Τοπική Αυτοδιοίκηση», δήλωσε με έμφαση ο κ. Βασίλης Σεβαστής, στην ΕΡΤ Τρίπολης, λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα