Συνάντηση Κατσίβελα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας

11:59 17/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Με την αστυνομία δε μιλάμε την ίδια γλώσσα» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα.

Ο κ.Κατσίβελας διευκρίνισε πως αυτό που ζητήσε ήταν κυρίως «αυξηση των περιπολιών στην περιοχή του» και υπογράμμισε πως η αστυνομική παρουσία στα χωριά έχει εκλείψει μετά την αναδιάρθρωση των αστυνομικών

τμημάτων και η ανασφάλεια των κατοίκων είναι αυξημένη μετα κα τα τελευταία γεγονότα με την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο του Κοπανακίου.
«Σε καμία περίπτωση δε λέμε ότι έχουμε γίνει Σικάγο αλλά δε νοείται η αστυνομία να θέλει να υποβαθμίσει την κατάσταση λέγοντας πως δεν υπάρχει αύξηση εγκληματικότητας. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι περισσότερες περιπολίες ώστε να αισθάνεται ο κόσμος ασφάλεια», σημείωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ
Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες με σύμφωνα γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως Κυπαρισσίας και ο δεύτερος τσιγγάνος, 32 ετών (αδελφός του φερόμενου ως «κυρίως δράστη») που είχε τραυματιστεί στο περιστατικό της Κυριακής στο Κοπανάκι και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα