Συναντήσεις για ύδρευση, ΒΟΑΚ και λιμάνι

16:34 5/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θέματα ύδρευσης του Δήμου Ηρακλείου, που καλύπτει τις ανάγκες του σε μεγάλο βαθμό από το φράγμα Αποσελέμη, συζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης, στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό και τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, Γιώργο Βουρεξάκη.

Στάθηκαν στις δυνατότητες επέκτασης του δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Η., ενώ συμφωνήθηκε η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων για το νερό το επόμενο

χρονικό διάστημα.

Νωρίτερα ο κ. Παπαδογιάννης, έγινε δεκτός στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και συνομίλησε, με το διευθύνοντα σύμβουλο, Μηνά Παπαδάκη, τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιάννη Βαρδαβά αλλά και το νομικό σύμβουλο, Γιώργο Μερκουλίδη. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προοπτική μιας ευρύτερης συνεργασίας, μεταξύ των δυο φορέων με έμφαση στον τουριστικό τομέα και την κρουαζιέρα.

Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και με μέλη της Διοικούσας Επιτροπή του Τ.Ε.Ε -Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, όπου στάθηκαν σε μια σειρά από τεχνικής φύσεως θέματα στα οποία μπορεί να υπάρξει «κοινός τόπος». Αναδείχθηκαν τα ζητήματα του Β.Ο.Α.Κ και της Οδικής Ασφάλειας, στα οποία ο ρόλος του Ο.Α.Κ. τα επόμενα χρόνια, θα είναι πρωταγωνιστικός.

«Ο κύκλος αυτών των επαφών είναι ουσιαστικός και μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών, με φορείς από την μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού. Ο Οργανισμός έχει εισέλθει σε δημιουργική τροχιά και πολύ σύντομα, οι «καρποί» αυτών των συνεργασιών θα είναι ορατοί σε όλους», δήλωσε μετά το πέρας των συναντήσεων του ο κ. Παπαδογιάννης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα