Συναντήσεις ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

07:20 23/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, και στελέχη των σχολικών επιτροπών, είχε χθες ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος», προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα σχολικών υποδομών, ενόψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, «ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης και καθαριότητας που γίνονται αυτή την περίοδο στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της περιοχής, ώστε με την έναρξη της νέας

σχολικής χρονιάς να μην υπάρχουν προβλήματα με τη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων. Υπήρξε η διαβεβαίωση πως όλες οι εργασίες κινούνται μέσα στο προγραμματισμένο χρονικά πλαίσιο. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η αγορά οικοπέδου στο Γάζι για την κατασκευή Δημοτικού Σχολείου και πως διενεργείται η διαδικασία νομιμοποίησης οικοδομικών αδειών των σχολικών κτιρίων». Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες συναντήσεις με τους αντιδημάρχους Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές και των υπόλοιπων δήμων του νομού.

Keywords
Τυχαία Θέματα