Συλλήψεις διαρρηκτών

07:45 17/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου από τις πολλές διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε πολλά διαμερίσματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Σήμερα νωρίς το πρωί έγινε επιχείρηση στον καταυλισμό των τσιγγάνων στην περιοχή Δυό Αοράκια, για τη σύλληψη ενός 33χρονου, σεσημασμένου για κλοπές, γιατί βρέθηκε γενετικό υλικό σε κάποια από τις διαρρήξεις που σημειώθηκαν πριν μερικές μέρες.
Επίσης, εννέα υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες με συνολική λεία 15.000 ευρώ, εξιχνίασαν

αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος 33χρονου, ο οποίος παράλληλα συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.
Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι το Μάρτιο του 2018.
Τέλος, ένας 40χρονος συνελήφθη στην Ιεράπετρα κατηγορούμενος για υποθέσεις κλοπών. Η σύλληψή του έγινε μετά την κλοπή σε βάρος Πακιστανού, από τον οποίο πήρε χρήματα και κινητά τηλέφωνα και στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει τρία σπίτια και ένα αυτοκίνητο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα