Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την ημέρα έναρξης του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

14:46 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Καλαμάτα καλεί τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 14 Μαρτίου, σε συγκέντρωση με αφορμή την έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στη συγκεκριμένη πόλη.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα

(διαβάστε το πλήρες κείμενο), αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις 14-17 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί εδώ, στην Καλαμάτα, το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ, που δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της οργάνωσης της εργατικής τάξης, που παλεύουμε καθημερινά την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, που εκλεγόμαστε μέσα από αυτούς τους αγώνες και με ζωντανές πραγματικές συλλογικές διαδικασίες των εργαζόμενων σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα του ταξικού κινήματος, έχουμε καταγγείλει από την αρχή και θέλουμε και από εδώ να ενημερώσουμε την εργατική τάξη ότι: Αυτό το συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με συνέδριο εργατικής οργάνωσης.

Από αυτό, οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτε θετικό για τη ζωή τους και τα δικαιώματά τους. Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ήταν και είναι μακριά από τις ανάγκες, τους προβληματισμούς, τους αγώνες της εργατικής τάξης.

Δίνουμε τη συνέντευξη αυτή γιατί θέλουμε να καταγγείλουμε μια πρακτική και κατεύθυνση που ακολουθούν οι δυνάμεις που βρίσκονται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Ομάδα Βασιλόπουλου, ΣΥΡΙΖΑ) που συκοφαντεί και υπονομεύει, το σημαντικό ζήτημα της λειτουργίας των συνδικάτων και της συμμετοχής των εργαζομένων σ’ αυτά. Που διώχνει τους εργαζόμενους από την οργάνωση και τη συμμετοχή στους αγώνες για τη ζωή τους».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα