Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης για συνέδριο Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

14:46 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους των νησιών μας τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Ο.Ι.Υ.Ε., δηλαδή ΠΑΣΚΕ-ΔΑΣΚΕ και ομάδα Βασιλόπουλου για την απαράδεκτη στάση της όλο το διήμερο και την απόλυτη ευθύνη που έχουν οι ανωτέρω εργατοπατέρες για τη μη διεξαγωγή του 38ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων», επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς –Ιθάκης (ΕΚΚΙ).

Μεταξύ άλλων, το ΕΚΚΙ αναφέρει τα εξής:
«Αυτοί οι «συνδικαλιστές» είναι που στην πρώτη γραμμή του κινήματος βάζουν τους εργοδότες, τους διευθυντές και τους προϊσταμένους, βαφτίζοντάς τους απλούς εργαζόμενους,

που με διαδικασίες «μαϊμού» εμφανίζουν εκατοντάδες αντιπροσώπους από σωματεία που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι! Άλλωστε είναι και οι ίδιοι εργοδότες, όπως ο γνωστός Καραγεωργόπουλος που είναι διευθύνων σύμβουλος ΑΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ταυτόχρονα!

Οι πραγματικοί αντιπρόσωποι των πραγματικών σωματείων που παρευρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στον καθορισμένο χώρο συνάντησαν εικόνες που θύμιζαν άλλες, μαύρες για το λαό μας εποχές, καθώς σε όλο το χώρο ήταν στημένοι μπράβοι, «φουσκωτοί», άνθρωποι της νύχτας που ανήκαν σε εταιρεία διαχείρισης κρίσεων(!!!) Ο ρόλος τους ήταν απλός: face control και εκφοβισμός των συνέδρων που θα αντιδρούσαν στις νόθες διαδικασίες.

Η ηγεσία της Ομοσπονδίας και ειδικά ο πρόεδρός της Καραγεωργόπουλος, εθεάθη να δίνει οδηγίες στους μπράβους, δηλώνει όμως άγνοια για την ύπαρξή τους και το ρόλο τους!!! Και συνεχίζοντας, κάνουν προκλητικά το άσπρο μαύρο εγκαλώντας για εκφοβισμό τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. και δεν ντράπηκε ακόμα και να καταθέσουν μήνυση προς τις ταξικές δυνάμεις, που κάτω από τη δική τους αποφασιστική στάση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν όλοι αυτοί που καμία σχέση δεν έχουν με τη λειτουργία των σωματείων μας ή τις δημοκρατικές διαδικασίες για τις οποίες «κόπτονται» οι κ.κ. Καραγεωργόπουλος-Βασιλόπουλος και λοιπό συνάφι.

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες της κυβέρνησης που επιστράτευσαν άλλη μια φορά μετά την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες μάλιστα δεν έκαναν απολύτως τίποτα όταν μπράβος χτύπησε συνάδελφο και αποκαλύφθηκε ότι παράλληλα οπλοφορούσε!!!

Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. σε όλη τη χώρα, και εμείς ως Εργατικό Κέντρο που ανήκουμε στις δυνάμεις αυτές, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι μέρες της ασυδοσίας τους είναι μετρημένες! Όπου στήνουν νοθεία, τρομοκρατία, όργια εκφυλισμού, θα μας βρίσκουν μπροστά τους, να τους αποκαλύπτουμε, να τους ξεσκεπάζουμε, να βοηθάμε τους συναδέλφους να βγάζουν συμπεράσματα μέχρι να τους πετάξουν έξω από κάθε ΔΣ, από κάθε Ομοσπονδία, από κάθε Ε.Κ., από τη ΓΣΕΕ την ίδια».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα