Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας αύριο στη Λάρισα

15:16 12/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα, ξεκινούν αύριο οι τριήμερες εργασίες του 5ου Συμποσίου Νοσηλευτιής Ογκολογίας το οποίο διοργανώνουν ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Ογκολογικής Νοσηλευτικής και το Π.Γ. Νοσοκομείο Λάρισας.
Οι διοργανωτές παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη τύπου και τόνισαν πως το Ετήσιο Ογκολογικό Νοσηλευτικό Συμπόσιο αποτελεί καθιερωμένο θεσμό και σημείο αναφοράς, εμπεδωμένο στη συνείδηση της ογκολογικής νοσηλευτικής κοινότητας και στόχο έχει τη σφαιρική

παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη Νοσηλευτική Ογκολογία. . Υπηρετώντας αυτό το στόχο, ευελπιστούννα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας φροντίδας του ογκολογικού ασθενή. Η ανταλλαγή απόψεων και η συνεργασία όλων των επαγγελματιών υγείας είναι επιβεβλημένη για το καλό των ασθενών.
Το Συνέδριο στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός εξήρε την προσπάθεια των νοσηλευτών για τη διάχυση της γνώσης και το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους ογκολογικούς ασθενείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα