Σβηστά στους ομίλους του Europa ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα (highlights)

08:20 27/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 3-0 στο «Καραϊσκάκη» στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Europa League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας (41’ Εντί, 62’ Γκριν-33’ Ελ Αραμπί, 54’ Ονιεκούρου) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους της διοργάνωσης. Η Σλόβαν τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Ντε Μάρκο στο 26’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η

Σλόβαν είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 15’ όταν ο Εντί βγήκε στην αντεπίθεση, ξέφυγε απ’ τον Σισέ, έκανε το πλασέ μπροστά απ’ τον Βατσλίκ, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και να φεύγει έξω.

Ο Ολυμπιακός στο 26’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Ντε Μάρκο έκανε ένα πολύ σκληρό κι επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Μαντί Καμαρά, και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 31’ ο Βαλμπουενά είχε σουτ από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα (33’) ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Βαλμπουενά έβγαλε σέντρα προς τον Ελ Αραμπί, που πήρε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Σλόβαν αντέδρασε και στο 41΄έφερε το ματς στα ίσα (1-1) όταν ο Ζέρμινχαλς γύρισε προς τον Εντί που ισοφάρισε από κοντά.

Πιο δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος και στο 54’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Ονιεκούρου που πλάσαρε για το 1-2. Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 60’ με τον Ελ Αραμπί αλλά ο Χόβαν τον νίκησε στο τετ α τετ και δύο λεπτά αργότερα (62’) η Σλόβαν ισοφάρισε ξανά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπόζικοφ πήρε πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γκριν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με νέα κεφαλιά για το 2-2.

Διαιτητής: Ντενίς Αϊτεκίν (Γερμανία)

Κίτρινες: Βάις – Μαντί Καμαρά, Βρουσάι, Μπουχαλάκης

Κόκκινες: 26’ Ντε Μάρκο

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Χοβάν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κάσια, Πάουτσεκ (85’ Κρίζαν), Κάνκαβα, Γκριν (85’ Χρντσαρ), Ζέρμινχαλ, Βάις (79’ Στρέλετς), Τσάβριτς (67’ Ντε Καμπς), Εντί (79’ Ντράζιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72’ Κούντε), Μαντί Καμαρά (37’ λ.τρ. Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (60’ Ρόνι Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72’ Χασάν), Ελ Αραμπί (72’ Βρουσάι).

sports.ert.gr.



Το άρθρο Σβηστά στους ομίλους του Europa ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα (highlights) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σβηστά, Europa, Ολυμπιακός 2-2, Σλόβαν, Μπρατισλάβα,svista, Europa, olybiakos 2-2, slovan, bratislava