«Έσπασε» τα δοκάρια αλλά προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ (highlights)

00:37 27/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η τύχη γύρισε την πλάτη της στο ΠΑΟΚ σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τη  μπάλα να σταματάει στα δοκάρια, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της Ριέκα την οποία νίκησε με 2-0 (10’ Ελ Καντουρί, 79’ Μουργκ) στην Κροατία, στον επαναληπτικό της Τούμπας (1-1) για τα πλέι-οφ του Conference League και προκρίθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης.

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ

στο παιχνίδι και στο 6’ έχασε τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες με τα σουτ του Σβαμπ και του Ελ Καντουρί που σταμάτησαν στο κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα (10’) ο Σβαμπ πέρασε κάθετη πάσα στη περιοχή, ο Ελ Καντουρί τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ριέκα προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρία στο 19’ με την «βολίδα» του Τόμετσακ, όπου η μπάλα έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που έπιασε, στο 32’ λεπτό, στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Αμπας. Στο 37’ λεπτό ο Τόμετσακ μόνος του, από το σημείο του πέναλτι, απέναντι στον Πασχαλάκη, έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Νέο δοκάρι στο 41’ για τον ΠΑΟΚ με την βολίδα του Ελ Καντουρί, και τον Σβαπ, στην εξέλιξη της φάσης, να πιάνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις το δεύτερο ημίχρονο, με τους Κροάτες να πιέζουν για την ισοφάριση και τον ΠΑΟΚ να τους περιορίζει αποτελεσματικά . Στο 80’ λεπτό, δε, ο «Δικέφαλος» σφράγισε τη νίκη του, στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα με το πλασέ του Μουργκ (0-2).

Διαιτητής: Σέρχι Μπόικο (Ουκρανία)

Κίτρινες: Αμπας, Γκάλοβιτς, Ντρμιτς /Τέιλορ, Σφιντέρσκι, Μουργκ

ΡΙΕΚΑ (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Τόμετσακ (81’ Μπούσνια), Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς (71’ Βούτσκιτς), Βούκσεβιτς (46’ Τσέριν), Αμπας, Πάβισιτς, Λεπινίτσα (46’ Σελάχι), Αμπεμ, Ντρμιτς (84’ Ομπρεγκον).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ ((90’+ Αουγκούστο), Κούρτιτς (75’ Εσίτι), Ελ Καντουρί (λ.τρ. 67’ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75’ Καγκάβα), Σφιντέρσκι.

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Έσπασε» τα δοκάρια αλλά προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ (highlights) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έσπασε, ΠΑΟΚ,espase, paok