Στον β΄γύρο Καλογιάννης-Καραλαριώτου στον δήμο Λαρισαίων

11:29 27/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ποσοστό 42,54% τερματίζει πρώτη η Συμπαράταξη Λαρισαίων με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στο α΄γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Λαρισαίων. Η Ρένα Καραλαριώτου με τη Λάρισα Μπροστά καταγράφει 39,84% και η μάχη τώρα μεταφέρεται στον β΄γύρο την ερχόμενη Κυριακή για το ποιός από τους δύο θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Σχολιάζοντας το εκλογικό απότελεσμα ο κ.Καλογιάννης το χαρακτήρισε εξαιρετικό, καθώς η παράταξη τερμάτισε πρώτη αλλά και διπλασίασε τα ποσοστά

της. «Oι συμπολίτες μας επιβράβευσαν το έργο μας και την ενότητα και με αυτές τις σταθερές θα συμπορευτούμε και τη νέα θητεία. Tην επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της πόλης. Θα υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση και την πόλη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και τους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Η Ρένα Καραλαριώτου κάλεσε τους πολίτες να βάλουν το συμφέρον της πόλης πρώτα και πάνω από όλα και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. «Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Η Λάρισα πρέπει να είναι μπροστά από το ρεύμα πολιτικής αλλαγής που σαρώνει όλη την χώρα και όχι κόντρα σε αυτό το ρεύμα. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της Πόλης. Πιστεύουμε στη Νίκη. Αγωνιζόμαστε για τη Νίκη. Μπορούμε, την αξίζουμε, θα την πετύχουμε», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα