Ανατολική Μακεδονία: Επίσημα πρώτα αποτελέσματα

10:20 27/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Για την ερχόμενη Κυριακή ανανεώνουν το ραντεβού τους στις κάλπες οι διεκδικητές της περιφέρειας ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στο νομό Καβάλας από χθες το βράδυ, εξελέγησαν δήμαρχοι ο Φίλιππος Αναστασιάδης στο δήμο Παγγαίου κι ο Σάββας Μιχαηλίδης στο δήμο Νέστο.

Στον δεύτερο γύρο, θα κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών για τους δήμους Καβάλας και Θάσου, όπου θα αναμετρηθούν η Δήμητρα Τσανάκα με τον Θόδωρο Μουριάδη και ο Λευτέρης Κυριακίδης με τον Κώστα Χατζηεμμανουήλ. Στο νομό της Δράμας, στο δήμο Προσοτσάνης

εκλέγεται δήμαρχος ο Θεόδωρος Αθανασιάδης με ποσοστό 50,66% ενώ στο δεύτερο γύρο θα οδηγηθούν στο δήμο Δράμας οι Χριστόδουλος Μαμσάκος και Κυριάκος Χαρακίδης.

Στο δήμο Δοξάτου θα αναμετρηθούν ο Δημήτρης Δαλακάκης με τον Θέμη Ζεκερίδη, στο Κ.Νευροκόπι ο Λευτέρης Ταμπουρίδης με τον Γιαννή Κυριακίδη και στο δήμο Παρανεστίου ο Αναστάσιος Καγιάογλου με την Αλεξάνδρα Σωτηριάδου.

Από το μεσημέρι θα αρχίζουν να γίνονται γνωστά επίσημα αποτελέσματα για τους σταυρούς προτίμησης.Η ψηφοφορία στην Ανατολική Μακεδονία εξελίχθηκε ομαλά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα