Στον Εισαγγελέα το Επιμελητήριο Λέσβου για τις ζημιές στις επιχειρήσεις στον Καρά Τεπέ (video)

15:03 15/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Παράσταση πραγματοποίησε στον Εισαγγελέα το Επιμελητήριο Λέσβου για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ που παραμένουν για έβδομη ημέρα κλειστές, καθώς στις περισσότερες έχουν βρει καταφύγιο χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς, ενημέρωσε τον Εισαγγελέα Μυτιλήνης

για την κατάσταση που επικρατεί στον Καρά Τεπέ, σχετικά με τις επιχειρήσεις, την ασφάλειά τους και τους κλειστούς δρόμους

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Παπαρίσβας, τόνισε ότι «ο δρόμος στο Καρά Τεπέ είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός δρόμος της εφοδιαστικής αλυσίδας για όλο το νησί με πλήθος και άλλων επιχειρήσεων και θα πρέπει άμεσα η συγκεκριμένη αγορά να λειτουργήσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα των αποζημιώσεων «πρωτίστως για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί στην περιοχή αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις του νησιού».

The post Στον Εισαγγελέα το Επιμελητήριο Λέσβου για τις ζημιές στις επιχειρήσεις στον Καρά Τεπέ (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα