Στο Ε.Α.Κ. Βόλου ο αγώνας της Ε.Π.Σ. Σερρών

20:32 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Εθνικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων μεταξύ της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών και της Ε.Π.Σ Αχαϊας.

Το παιχνίδι ορίστηκε από την Ε.Π.Ο. για την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 14:00μ.μ. ενώ την ίδια μέρα στο ΔΑΚ Κορυδαλλού θα γίνει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Ε.Π.Σ. Άρτας-Ε.Π.Σ. Ηρακλείου. Με την απόφαση της Ε.Π.Ο δικαιώνεται η Ε.Π.Σ. Σερρών που ζήτησε το παιχνίδι να γίνει σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα αφού η Ε.Π.Σ. Αχαΐας είχε ζητήσει να διεξαχθεί ο ημιτελικός

σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Μάλιστα ο προπονητής της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Γιάννης Ψαρράς μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών είχε δικαιολογήσει αυτή την πρόταση και ζήτησε κλήρωση από το γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια στην Αχαϊα γίνονται σε πλαστικό χλοοτάπητα ενώ και τα περισσότερα παιχνίδια στον όμιλο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είχαν γίνει σε ανάλογους αγωνιστικούς χώρους.

Το Εθνικό Στάδιο Βόλου είναι μέρος τους Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Βόλου που περιλαμβάνει επίσης το Κλειστό Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο το Βοηθητικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου τα Γήπεδα Αντισφαίρισης το Κωπηλατήριο και το Σκοπευτήριο.

Το Στάδιο του Βόλου κατασκευάσθηκε το 1968 και αποτελεί την ιστορική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν ένα από τα προπονητήρια ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και πραγματοποιήθηκαν έργα αναβάθμισης που αφορούσαν το χλοοτάπητα και τους εσωτερικούς χώρους.

Το 2005 πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή (ενίσχυση κερκίδων, καθίσματα, εξωτερικοί & εσωτερικοί χώροι). Η χωρητικότητα των κερκίδων είναι 9000 καθήμενοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα