Στο Leader 73 επενδυτικά σχέδια από τη Λέσβο

00:02 16/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου η ένταξη στο πρόγραμμα Leader 73 επενδυτικών σχεδίων από τις 150 προτάσεις που είχαν υποβληθεί. Στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΛ www.etal-sa.gr  αναρτήθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, ο τελικός πίνακας κατάταξης της πρόσκλησης εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  για έργα τοπικής ανάπτυξης, με δικαιούχους ιδιωτικούς  και δημόσιους φορείς.

Βασικός στόχος πλέον της ΕΤΑΛ,  είναι “η άμεση έναρξη υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων, χωρίς καθυστερήσεις, ενώ έχουν

ξεκινήσει πληρωμές έργων συλλογικών φορέων και άμεσα θα γίνουν και  οι πληρωμές δαπανών των ιδιωτικών έργων”.

Θα ακολουθήσει εντός των ημερών ανακοίνωση με ατομική ειδοποίηση προς τους δικαιούχους που χρηματοδοτούνται οι πράξεις τους, για την διαδικασία έκδοσης απόφασης ένταξης από την ΕΥΔ Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με τυχόν επιμέρους όρους.

“Εφιστούμε την προσοχή στους 73 δικαιούχους που χρηματοδοτούνται να προσέξουν και να επιταχύνουν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους, όπως την έκδοση περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων, τη μετατροπή προσυμφώνων μίσθωσης σε συμβολαιογραφικά μισθωτήρια κ.α. που επιγράφονται στην πρόσκληση”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΤΑΛ.

The post Στο Leader 73 επενδυτικά σχέδια από τη Λέσβο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα