Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αττικής ο Κ. Θεοφιλόπολος – Στο Βόρειο Αιγαίο ο Χρ. Μπόκας

21:07 22/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση του Πυροσβεστικών Σώματος στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς ο Περιφερειακός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, μετακινείται στην Αττική, ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής. Στη θέση του έρχεται ο Χριστόφορος Μπόκας, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον κ. Θεοφιλόπουλο είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, παρουσία των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης,

του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Καλλονής, εκπροσώπου των εθελοντών πυροσβεστών καθώς και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Στρατή Γελαγώτη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο διοικητή της Πυροσβεστικής για την εξαιρετική συνεργασία τους στο διάστημα της θητείας του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Θεοφιλόπουλος θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριες επισκέψεις με όλους τους φορείς που συνεργάστηκε κατά τον ένα χρόνο της θητείας του στη Λέσβο.

The post Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αττικής ο Κ. Θεοφιλόπολος – Στο Βόρειο Αιγαίο ο Χρ. Μπόκας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα