Στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της Μεγαλόπολης

17:26 14/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον ανισόπεδο κόμβο και τη συνδετήρια οδό Μεγαλόπολης, με τον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, εγκαινίασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Με το έργο αυτό οι πολίτες της Μεγαλόπολης θα έχουν άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο μειώνοντας κατά 10 λεπτά την απόσταση της Μεγαλόπολης, τόσο με την Τρίπολη όσο και με την Καλαμάτα και τη Σπάρτη.

«Τα έργα ανήκουν στον ελληνικό λαό και στους πολίτες της Μεγαλόπολης που τα

πληρώνει, και τα εγκαίνια των έργων δεν είναι ευκαιρία για να πολιτικολογούμε«, υπογράμμισε ο υπουργός υποδομών και πρόσθεσε: «Εμείς κρινόμαστε για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουμε και για το κόστος των έργων που υλοποιούμε και σε θεσμικό επίπεδο, με τους μηχανισμούς αξιόπιστου ελέγχου που πρέπει να έχει η δημόσια διοίκηση».

Απαντώντας, εμμέσως, στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, που έκανε λόγο για το κίνημα «Δεν πληρώνω», το οποίο, όπως είπε, ως περιφερειακή Αρχή το αντιπαλεύτηκε, ο κ. Σπίρτζης, επεσήμανε ότι «όλα αυτά τα χρόνια, υπήρχε το κίνημα «Πληρώνω πολύ περισσότερα», που ανέπτυξε το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα