Στην Κρήτη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

07:55 15/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Ηράκλειο επισκέπτεται σήμερα ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης θα είναι κύριος ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση την οποία διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας, στις 7:00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2, ισόγειο).

Θα ακολουθήσει διάλογος με την κατάθεση απόψεων και προβληματισμών, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί

κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα φτάσει αεροπορικώς στο Ηράκλειο στις 11 το πρωΐ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας, θα ακολουθήσει περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καστέλλι όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πρωτοβουλίας πολιτών για τη «διάσωση και την αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας» και πολίτες της περιοχής, θα ξεναγηθεί στη θέση του νέου αεροδρομίου και θα ενημερωθεί για το ιστορικό της υπόθεσης.
Ο κ. Λαφαζάνης θα βρεθεί στα Χανιά αύριο Τρίτη όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο ιστορικό “Καφέ-Κήπος”. Στη 13:00 θα περιδιαβεί στο κέντρο της πόλης για επαφή και συζήτηση με τους πολίτες, ενώ στις 20:30 στο ιστορικό “Καφέ-Κήπος’, θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ. ΕΥΡΩ” !

Keywords
Τυχαία Θέματα