Στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας θα συγκεντρωθούν οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας

14:20 21/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις έλαβαν οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών σωματείων στην σημερινή πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στη αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.


Η ανταπόκριση των συνταξιούχων ήταν μεγάλη και οι εκπρόσωποι τους αποφάσισαν την διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στη Λάρισα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Το

καλωσόρισμα στην σημερινή σύσκεψη έκανε ο πρόεδρος των συναταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας κ. Αθανάσιος Κουματζέλης ο οποίος κάλεσε τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται, ώστε να προασπίσουν τα δικαιώματα τους και να ανατρέψουν τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές.

Ακολούθησε ομιλία από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Δήμο Κουμπούρη και τον οργανωτικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Χρήστο. Κολοβό οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική τόσο έναντι των συνταξιούχων, όσο και στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας.
«Είμαστε στο αγωνιστικό μετερίζι… Τις συντάξεις δεν μας τις χάρισε κανείς, τις πληρώσαμε» υπογράμμισε ο κ. Κουμπούρης, ενώ ο κ. Κολοβός τόνισε ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεχάσουμε όσα μας αφαίρεσαν», παράλληλα κάλεσε τους συνταξιούχους «να αφήσουν το τάβλι, τη δηλωτή και την πρέφα, να ακούσουν τους συνδικαλιστές και να αγωνιστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα