Ν. Καραθανασόπουλος: «Η εξεταστική επιτροπή θα περιοριστεί στο 1 δις των δανείων για τα ΜΜΕ» (audio)

14:10 21/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εμείς στην επιτροπή διαφάνειας είπαμε ότι, από τη στιγμή που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι στο θέμα της αδιεοδότησης των ΜΜΕ όλα έγιναν κανονικά, θα έπρεπε να είναι η πρώτη που θα ήθελε να έρθει στη Βουλή, να ενημερώσει και να διασκεδάσει όλες αυτές τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί», δήλωσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα

και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη

Ο κ. Καραθανασόπουλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ είχε διαφωνήσει συνολικότερα με το νομοθετικό πλαίσιο. «Δεν λέγαμε ότι θα βάλει τάξη, ούτε ότι θα αντιμετωπίσει τα φαινόμενα διαπλοκής, ούτε πολύ περισσότερο ότι θα ξεκαθαρίσει το εργασιακό τοπίο, και θα προσφέρει ποιοτική, αντικειμενική ενημέρωση στο λαό» δήλωσε ο κ. Καραθανασόπουλος.

Εμείς από την πρώτη στιγμή που ήταν να συγκροτηθεί η εξεταστική επιτροπή, πρόσθεσε, είχαμε πει ότι με αυτόν τον τρόπο περιορίζεται το έργο της και μάλιστα χρησιμοποιείται για τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες. Και αυτό γιατί, όπως δήλωσε ο κ. Καραθανασόπουλος, τα οφειλόμενα δάνεια είναι 100 δις. και η εξεταστική επιτροπή θα περιοριστεί μόνον στο 1 δις που αφορά τα ΜΜΕ, είναι δηλ σταγόνα στον ωκεανό.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα