Στην Γ’ Εθνική το μπάσκετ στη Λέσβο – Συγχαίρει τις ομάδες ο Χ. Αθανασίου

15:02 2/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Άνοδος στην εθνική κατηγορία για τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Λέσβου, ο  Θησέας Παναγιούδας, που θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία των γυναικών και ο Παπάδος Γέρας, που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική των ανδρών. Τις δύο ομάδες συνεχάρη   η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού-Αθλητισμού- Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα. Ο Σύνδεσμος αναβάθμισε  την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεαπόλεως  Μυτιλήνης, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις για τη διεξαγωγή αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα τη νέα ΚΥΑ και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα τις επόμενες ημέρες, ο σύνδεσμος θα είναι  έτοιμος να επαναλειτουργήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου με αφορμή την άνοδο του ΑΠΣ Παπάδου Γέρας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και του Θησέα Παναγιούδας στην Α2 Γυναικών δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΑΠΣ Παπάδο Γέρας και το Θησέα Παναγιούδας για την κατάκτηση των τίτλων στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης που μετείχαν, αλλά και για την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική Ανδρών και στην Α2 Γυναικών αντίστοιχα. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Λεσβιακού αθλητισμού , αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και του επαγγελματισμού, που επέδειξαν οι ομάδες όλη την αγωνιστική περίοδο. Οφείλουμε ως Λέσβιοι, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους τη νέα χρονιά».

 

The post Στην Γ’ Εθνική το μπάσκετ στη Λέσβο – Συγχαίρει τις ομάδες ο Χ. Αθανασίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα