Απόλλωνας και ΑΕΛ ψηφίζουν Κύπρο

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από τη πανδημία, ήταν επόμενο να επηρεάσουν σε όλους τους τομείς τις κυπριακές ομάδες. Οι δηλώσεις των εκπροσώπων Τύπου του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, είναι διαφωτιστικές για τον τρόπο που σκέφτονται, ακόμη και οι μεγάλες ομάδες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες.  

Ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ

δείχνουν προτίμηση στην Κύπρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι καιρικές συνθήκες, ακόμη και στα ορεινά, σαφώς και δεν έχουν σχέση με τη θρεμοκρασία που συναντούσαν στο εξωτερικό, ωστόσο η ασφάλεια και το οικονομικό, έχουν προτεραιότητα.

Οι κυανόλευκοι θα προετοιμαστούν στις Πλάτρες, με το Φανούριο Κωνσταντίνου να δηλώνει «Θα πάμε στις Πλάτρες. Μένει να διευθετήσουμε τα φιλικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να μεταβούμε στο εξωτερικό».

Από την άλλη η Αριάδνη Γενεθλίου τόνισε: «Τείνουμε προς το να παραμείνουμε στην Κύπρο. Φυσικά ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Μόλις ξέρουμε σίγουρα θα το ανακοινώσουμε. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε να μας ευνοήσει και ο καιρός για να υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα