Στην ΕΡΤ Λάρισας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης

11:10 1/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλο ενθουσιασμό έφτασαν στην ΕΡΤ Λάρισας μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη».

Πρόκειται για προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) ηλικίας από 6 έως12 χρονών. Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας κατά τις πρωινές ώρες (07:00πμ. έως 3:00μ.μ) μέσω της σωστής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου με ατομικές και οργανωμένες

δραστηριότητες ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό.

??

Οι μαθητές συμμετείχαν στην «ζωντανή» ροή του προγράμματος και μαζί με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ πήραν συνέντευξη από την Φωτεινή Παγγέα, χορεύτρια του μπαλέτου με πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Οι μαθητές μας μίλησαν για το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» για τα όνειρά τους, τα χόμπυ τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους, μαζί με τους δασκάλους τους, Βάνα Πούλιου, Γεωργία Παγκουρέλια, Μαρία Καραλή, Μαρία Ζαχαρή και Αλβέρτο-Κωνσταντίνο Λουκά.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον τεχνικό της ΕΡΤ Κώστα Μένο για τη λειτουργία του ραδιοφώνου και από την μουσικό παραγωγό Κατερίνα Παπακωνσταντίνου για την δισκοθήκη της ΕΡΤ Λάρισας και τη διαδρομή από το γραμμόφωνο μέχρι τις σημερινές λίστες μέσω Η/Υ.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ερτ στην γιαννουλη λάρισας
Τυχαία Θέματα