Στα αγροτικά ιατρεία βρήκαν καταφύγιο από τον χιονιά άστεγοι στο δ.Κιλελέρ

11:33 13/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δεκάδες περιπτώσεις ο δήμος Κιλελέρ χρειάστηκε να επέμβει τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βοηθήσει κατοίκους, αστέγους και κτηνοτρόφους.
«Ανοίξαμε τα ιατρεία να μπουν μέσα άστεγοι για να μην παγώσουν» είπε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στην ΕΡΤ Λάρισας.

Επίσης, σε πάρα πολλές περιπτώσεις ο δήμος δέχθηκε κλήσεις από κτηνοτρόφους που ζητούσαν να ανοίξει ο δρόμος προς τις μονάδες τους προκειμένου να ταΐσουν τα ζώα τους και να συλλέξουν το γάλα.

«Στο

90% των περιπτώσεων ανταποκριθήκαμε, μέχρι το μεσημέρι θα πάμε και στις υπόλοιπες μονάδες. Αν και είμαστε στον κάμπο, έχουμε στον δήμο μας πολλούς κτηνοτρόφους.» ανέφερε ο κ. Νασιακόπουλος.

Το αλάτι δεν επαρκεί για να καλύψει το οδικό δίκτυο του δήμου και το μεσημέρι αναμένεται νέα ποσότητα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Το αν θα λειτουργήσουν τα 30 σχολεία του δήμου Κιλελέρ τη Δευτέρα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση την οποία θα διαπιστώσει η ομάδα που περνάει από όλες τις σχολικές μονάδες. Το πιθανότερο είναι πως ναι, αλλά θα υπάρξει τελική και επίσημη απόφαση αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα