Σούπερ Λίγκα: «Κανένα περιθώριο νέας αλλαγής στα play off»

20:50 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με αφορμή το πρόβλημα που προκύπτει με την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ την ίδια ημέρα και ώρα περίπου με τον 4ο τελικό της Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει περιθώριο νέας αλλαγής στο πρόγραμμα των play

off.

Η Αστυνομία αδυνατεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και των δύο αγώνων ταυτόχρονα, ενώ ακόμα και στη σκέψη να γίνει πολύ νωρίς ( στις 16:00) ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και αρκετά αργότερα ο τελικός της Basket League (στις 22:00) θα σήμαινε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου περίπου 12 ώρες.

Όπως επισημαίνεται από τη Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχουν περιθώρια και διαθέσιμες ημερομηνίες που θα καθιστούσαν εφικτή μια νέα αλλαγή στο ισχύον πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η θέση του συνεταιρισμού είναι ότι «δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, καθώς έτσι θα τιναχθούν τα πλέι οφ στον αέρα».

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ότι «η Λίγκα είναι υποχρεωμένη μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλώσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παραμένουμε κάθετοι ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμα».

Κατατέθηκε η πρόταση της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ για τη διαιτησία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η τρίτη συνάντηση, στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, αναφορικά με την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην εν λόγω συνάντηση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο αυτής, κύριο Γ. Γκιρτζίκη και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κύριο Γ. Καραμελίδη, ενώ τη Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρος αυτής κύριος Γ. Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κύριος Χ. Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύθηκε προς τους εκπροσώπους της Super League ότι, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αν η πρόταση που υπεβλήθη θα τύχει θετικής ή αρνητικής απάντησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

The post Σούπερ Λίγκα: «Κανένα περιθώριο νέας αλλαγής στα play off» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα