Σφοδρή κακοκαιρία με τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα (video)

09:01 3/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κλοιό νέας σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα και θα βρίσκεται και τα επόμενα 24ωρα. Πολικό ψύχος και χιόνια, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη, θα επικρατήσουν στο σύνολο της επικράτειας.

Ανοιχτές θα μείνουν αρκετές θερμαινόμενες αίθουσες, που ανήκουν σε δήμους και φορείς. Θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των άστεγων έχει ανοίξει ο δήμος Αθηναίων, στην οδό Σοφοκλέους 66.

Δ. Μακεδονία: Χιονόπτωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Δυτική Μακεδονία που ξεκίνησε τα ξημερώματα.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 10 έως 15 εκατοστά, ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται στους -1 έως -3 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εγνατία Οδό η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο Ν. Κοζάνης αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην Ε.Ο Κοζάνης-Φλώρινας μετά το Αμύνταιο, στο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Εορδαίας και στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Κοζάνης.

Στο Ν. Καστοριάς αλυσίδες απαιτούνται στα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου από το 18ο-28ο χλμ. , στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης από το 30-43χλμ. και Αμυνταίου-Καστοριάς μέσω Κλεισούρας από το 22-32 χλμ.

Στο Ν. Γρεβενών η κίνηση των οχημάτων γίνεται σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο μόνο αντιολισθητικές αλυσίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα