Σέρρες: Τοποθέτηση 450 νέων καφέ κάδων σε Καλλιθέα και Αγ.Παρασκευή

13:31 7/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζοντας την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος, ο Δήμος Σερρών τοποθέτησε σήμερα άλλους 450 μικρούς κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων σε μονοκατοικίες των Σερρών, στις περιοχές Καλλιθέα και Αγία Παρασκευή. Την διαδικασία διανομής και τοποθέτησης παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας.

«Στόχος του πιλοτικού αυτού προγράμματος που εφαρμόζει η Υπηρεσία Καθαριότητας, είναι η απομάκρυνση των μεγάλων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων από τους δρόμους για τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Δήμου αλλά και η μείωση των δρομολογίων

των απορριμματοφόρων με αποτέλεσμα τη μείωση των δαπανών που θα προκύψει από την εξοικονόμηση καυσίμων και εργατοωρών» δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Από το 2015 που εφαρμόζεται το πρόγραμμα, αρχικά τοποθετήθηκαν σε μονοκατοικίες, των περιοχών Αγίου Παντελεήμονα και Κατακονόζι 150 και 390 μικροί κάδοι και σήμερα άλλοι 450 μικροί κάδοι σε Καλλιθέα και Αγία Παρασκευή.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παντελής Χράπας δήλωσε ότι η υπηρεσία καθαριότητας εργάζεται συστηματικά για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών με στόχο την προστασία τον περιβάλλοντος, την υγεία των δημοτών και την καθαριότητα του Δήμου Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα