Σέρρες: «Θυμήθηκε» τις νίκες ο Πανσερραϊκός

22:17 16/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από δυόμιση μήνες κατάφερε ο Πανσερραϊκός να πάρει νίκη στην έδρα του.

Ήταν 28 Φεβρουαρίου όταν ο Πανσερραϊκός κέρδισε την Καλλιθέα με σκορ 3-2. Στη συνέχεια οι «κόκκινοι» έφεραν στο γήπεδο τους τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) και δύο ήττες. Το… συνηθισμένο σκορ δεν ήρθε αυτή τη φορά και για αυτό φρόντισε ο Δημήτρης Γιάντσης που με το γκολ του στο 79ο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και «ξόρκισε» το 2-2 της έδρας.

Μόλις 49 εισιτήρια!!!

Ο Πανσερραϊκός θυμήθηκε

τις νίκες αλλά οι εξέδρες στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών δεν θύμιζαν σε τίποτα τις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας από την ένδοξη ιστορία της. Τότε που οι φίλαθλοι κρέμονταν σαν τσαμπιά για να δούνε τα παιχνίδια των «λιονταριών». Στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο κόπηκαν μόλις 49 εισιτήρια! Και για ακόμη μια φορά τα έξοδα του αγώνα ήταν κατά πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Την ίδια ώρα που αναμένονται αύριο οι Γερμανοί επενδύτες που για δύο μέρες θα συζητάνε με τη διοίκηση του Σερραϊκού συλλόγου για να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο το μετοχών.

Τα γκολ του αγώνα:

34ο Ο Γιώργος Παπαστεργίου κέρδισε πέναλτι από τον Στίκα μέσα στην περιοχή και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ(1-0)

37ο Δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, από τα αριστερά από τον Κροάτη επιθετικό Νικολά Γκατσέσα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1.
41ο Με ωραίο τρόπο ο Παναιγιάλειος πήρε προβάδισμα στο σκορ. Λινάρδος, Ζουνίνιο και Γκούφας άλλαξαν την μπάλα και το τελευταίος βγήκε μόνος του απέναντι απ’ τον Μέλκα και έκανε το 1-2.

44ο Μετά από προσπάθεια του Μπαρέττα ο Γιάννης Δωματάς μέσα από την περιοχή με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-2.

79ο Σουτ του Παπαστεργίου απ’ το ύψος της περιοχής, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον αφύλαχτο Δημήτρη Γιάντση που με πλασέ μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Πανσερραϊκός: Μέλκας, Καρράς(69′ Στεργιανός), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος Μπαρέττας(72′ Γιάντσης), Ντα Κόστα(56′ Ρούτσης), Δωματάς, , Παπαστεργίου,

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκατσέσα, Γκούφας(85′ Σκαρτσίλας), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Στίκας(72′ Κολόκας), Ζουνίνιο, Παπαχρήστος

Ν. Κάκογλου (Προπονητής Πανσερραικού): «Αυτά τα παιχνίδια ξέρουμε από την αρχή ότι είναι πολύ πιο δύσκολα από κάποια άλλα ντέρμπι λόγω του ότι ο αντίπαλος ήρθε να παίξει ελεύθερο παιχνίδι αφού έχει πετύχει τους στόχους του με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει αρκετές καταστάσεις. Εμείς επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα μεγάλο διάστημα και αυτό κρατάμε. Στο ποδόσφαιρο σίγουρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη και εμείς ήμασταν κάποιες στιγμές πιο άτυχοι, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Η δεδομένη χρονική στιγμές είναι η πιο δύσκολη του πρωταθλήματος επειδή έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας και προσπαθούμε να βάλουμε στόχους στα παιδιά για να υπάρξει ενδιαφέρον και να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, είμαστε ευχαριστημένοι που την κατακτήσαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος που δείξανε για ακόμη μία φορά άσχετα πως είμαστε προς το τέλος της χρονιάς».

Α. Φυσέκας (Γυμναστής Παναιγιάλειου): «Πιστεύω έγινε ένα παιχνίδι ελεύθερο με δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν πετύχει το στόχου τους που ήταν η παραμονή. Ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Στο παιχνίδι δεν υπάρχει δίκιο ή άδικο, για εμένα και την ομάδα του ήταν άδικο πιστεύω το αποτέλεσμα γιατί είχαμε περισσότερες φάσεις για γκολ αλλά αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού ο Πανσερραϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και ο πιο αποτελεσματικός κερδίζει το παιχνίδι. Είναι κρίμα για εμάς γιατί κάναμε καλή προσπάθεια σήμερα να πληρώνουμε τα δύο, τρία λάθη που κάναμε. Τα πληρώνουμε σε κάθε παιχνίδι, έτσι έγινε και σήμερα δυστυχώς η ομάδας ήταν για πολύ περισσότερα πράγματα φέτος παρά το ότι η παραμονή ικανοποιεί την ομάδα. Στις τελευταίες αγωνιστικές πιστεύω πως έχουμε χαλάσει την εικόνα μας πρέπει να την βελτιώσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια όσο αδιάφορα είναι αυτά για εμάς. Σήμερα δώσαμε την ευκαιρία και σε δύο νέα παιδιά να ξεκινήσουν το παιχνίδι, να ξέρετε ο Παναιγιάλειος έχει καλούς νέους παίκτες και ουσιαστικά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία ως χάρη. Θα τους δείτε στου χρόνου στην ομάδα να πρωταγωνιστούνε και είναι παιδιά που μπορούν να δώσουν πολλά όπως και οι υπόλοιποι. Θέλω να κάνω μία ευχή να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα όσο καλύτερα μπορούμε γιατί είναι κρίμα να χάνουμε τα παιχνίδι όπως το χάσαμε σήμερα. Να ευχηθώ να τελειώσει όσο δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες γιατί μας ταλαιπώρησε όλους μας. Να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό για την φιλοξενία του».

Γ. Σιάκκας (Παίκτης Πανσερραϊκού): «Είχαμε πει με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια θα πρέπει να κλείσουμε καλά την χρονιά γιατί του Πανσερραϊκού του αξίζουν νίκες. Τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση θα αγωνιστούμε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για να κλείσουμε όμορφα την χρονιά. Για το σημερινό παιχνίδι μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, προηγηθήκαμε, μετά υπήρξε ένα νεκρό διάστημα το οποίο φέτος το πληρώνουμε με την πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου να δεχόμαστε τέρμα. Το καλό για εμάς ήταν πως ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο και έτσι ήτανε εύκολο να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Το καταφέραμε, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να δει το παιχνίδι».

Α. Στίκας (Παίκτης Παναιγιάλειου): «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσφέραμε θέαμα. Ήμαστε στεναχωρημένοι επειδή δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Θα συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για τη νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο για πρώτη φορά».

The post Σέρρες: «Θυμήθηκε» τις νίκες ο Πανσερραϊκός appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα